3,99

De Uyuni Lighting C batterijen van Uyuni zijn batterijen speciaal ontwikkeld voor de led pilaarkaarsen van Uyuni.
De batterijen zijn verpakt per 2 stuks en geven de led stompkaarsen ongeveer 1000 branduren.

9 op voorraad

Gtin: 5708311300431 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om je Uyuni led pilaarkaarsen van stroom te voorzien, dan zijn de C-batterijen van Uyuni de perfecte keuze.

Deze batterijen zijn speciaal ontwikkeld om te worden gebruikt in combinatie met de led pilaarkaarsen van Uyuni en zijn verkrijgbaar per 2 stuks.

Deze C-batterijen zijn ontworpen om langdurig te presteren en bieden je Uyuni led pilaarkaarsen maar liefst 1000 branduren.

Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kaarsen te snel leeg raken en kun je optimaal genieten van de sfeervolle verlichting.

Daarnaast zijn de batterijen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en stabiele stroomtoevoer.

Of je nu je Uyuni led pilaarkaarsen in huis wilt gebruiken of op een andere locatie, de C-batterijen van Uyuni bieden de ideale oplossing.

Deze batterijen zijn compact, eenvoudig te installeren en zorgen ervoor dat je kaarsen altijd van voldoende stroom zijn voorzien.

Bestel vandaag nog je C-batterijen van Uyuni en geniet nog langer van de sfeervolle verlichting van je led pilaarkaarsen.

Uyuni Lighting C batterijen voor pilaarkaars 2 stuks.