29,95

De Pillar Candle is een traditionele kaars in esthetiek.

Het ontwerp van de kaarsen zelf heeft alle schoonheid en nostalgie van kaarslicht nagebootst, terwijl het risico wordt weggenomen dat gepaard gaat met de chemische verbindingen die vrijkomen tijdens het verbrandingsproces.

Handgemaakt van virgin paraffine
1000+ uur batterijduur
Batterijen: 2x C (niet meegelev.)
Ongeparfumeerde
3D-vlam Ingebouwde 6-uurs timer
Optionele functies van de afstandsbediening: 4 x timeropties:
4, 6, 8 &; 10 uur
3 dimmeropties
*afstandsbediening apart verkrijgbaar
3D-vlam
(patent aangevraagd)

** Houd er rekening mee dat Uyuni vlamloze kaarsen zijn gemaakt van echte was en niet mogen worden bewaard of gebruikt bij temperaturen onder 1 °C en boven 35 °C

1 op voorraad

Gtin: 5708311301667 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Pillar Candle is een prachtige en traditionele pilaarkaars die de esthetiek van kaarslicht perfect nabootst. Het ontwerp van de kaars is geïnspireerd op de schoonheid en nostalgie van traditionele kaarsen, terwijl de risico’s die gepaard gaan met de chemische verbindingen die vrijkomen tijdens het verbrandingsproces volledig worden geëlimineerd.

De Pillar Candle is handgemaakt van virgin paraffine, wat zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit en een langere levensduur. Met een batterijduur van meer dan 1000 uur op 2x C-batterijen (niet inbegrepen), hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van de batterijen. Bovendien is deze kaars ongeparfumeerd en heeft hij een 3D-vlam die het effect van een echte kaars nabootst, inclusief het flikkerende licht.

De Pillar Candle heeft een ingebouwde 6-uurs timer waarvoor een patent is aangevraagd, zodat je de kaars gemakkelijk aan en uit kunt zetten en hem niet per ongeluk aan laat staan. Optioneel kun je een afstandsbediening aanschaffen (apart verkrijgbaar), waarmee je kunt kiezen uit 4 verschillende timeropties (4, 6, 8 & 10 uur) en 3 dimmeropties. De afstandsbediening maakt het nog gemakkelijker om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid.

Let op dat de Pillar Candle is gemaakt van echte was en niet mag worden bewaard of gebruikt bij temperaturen onder 1 °C en boven 35 °C. Kies voor de Pillar Candle als je op zoek bent naar een mooie en veilige kaars die perfect is voor elke gelegenheid, zonder het gedoe van kaarsvet of rook.

Uyuni Lighting Led pilaarkaars 10,1 x 10,1.