33,95

De Pilaarkaars is een traditionele kaars in aes- thetisch alleen.

Het ontwerp van de kaars heeft alle schoonheid en nostalgie van kaarslicht nagebootst, terwijl het risico wordt weggenomen dat gepaard gaat met chemische com- ponden die vrijkomen tijdens het verbrandingsproces.

Ongeparfumeerde
ingebouwde 6-uurs timer
patent aangevraagd 3D-vlam

Gebruikt 2 x C batterijen (niet meegelev.)
1000 uur batterijduur

Kan worden gebruikt met de Uyuni-afstandsbediening (apart verkrijgbaar):
4 x timeropties: 4, 6, 8 &; 10 uur
3 dimmeropties

  • Houd er rekening mee dat Uyuni vlamloze kaarsen gemaakt van echte was niet mogen worden bewaard of gebruikt bij temperaturen lager dan 1 °C of boven 35 °C.

Kleur: Nordic White

4 op voorraad

Gtin: 5708311300806 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Pilaarkaars is een traditionele kaars die een esthetisch aantrekkelijk design heeft.

Het ontwerp van de kaars nabootst de schoonheid en nostalgie van kaarslicht, terwijl de risico’s van chemische stoffen die vrijkomen tijdens het verbrandingsproces worden weggenomen.

Deze kaars is ongeparfumeerd en heeft een ingebouwde 6-uurs timer, evenals een gepatenteerde 3D-vlam.

De batterijen die nodig zijn voor deze kaars zijn 2 x C-batterijen (niet meegeleverd) en bieden een batterijduur van 1000 uur.

De Pilaarkaars kan worden gebruikt met de apart verkrijgbare Uyuni-afstandsbediening, die 4 verschillende timeropties biedt (4, 6, 8 & 10 uur) en 3 dimmeropties.

Let op: houd er rekening mee dat Uyuni vlamloze kaarsen, die zijn gemaakt van echte was, niet mogen worden bewaard of gebruikt bij temperaturen lager dan 1 °C of boven 35 °C.

De kleur van deze kaars is Nordic White. Geniet van de sfeervolle ambiance zonder de risico’s van echte kaarsen met deze prachtige en veilige Pilaarkaars.