13,95

De theelichtkaars kan op zichzelf staan als een speldenprik van licht of in een groep theelichtjes om een verzameling licht te creëren. Het flikkerende LED-licht zet de sfeer mooi en doelgericht.

De Theelichtkaars kan op zichzelf staan als een speldenprik van licht of in een groep theelichtjes om een verzameling licht te creëren. Het flikkerende LED-licht zet de sfeer mooi en doelgericht.

Ongeparfumeerde
ingebouwde timer
van 6 uur waarvoor patent is aangevraagd 3D-vlam
Maakt gebruik van 1 x CR2450-batterij (incl.)
120 uur batterijduur

Kan worden gebruikt met de Uyuni-afstandsbediening (apart verkrijgbaar):
4 x timeropties: 4, 6, 8 &; 10 uur
3 dimmeropties

7 op voorraad

Gtin: 5708311300202 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Theelichtkaars van Uyuni is een veelzijdige lichtbron die zowel op zichzelf als in een groep gebruikt kan worden om een prachtige verzameling licht te creëren.

De ingebouwde timer, waarvoor een patent is aangevraagd, zorgt voor extra gemak en maakt gebruik van een 3D-vlam die het flikkerende LED-licht mooi en doelgericht maakt.

Deze kaars heeft een lange batterijduur van maar liefst 120 uur en maakt gebruik van 1 x CR2450-batterij (inbegrepen).

De Theelichtkaars is ook compatibel met de Uyuni-afstandsbediening (afzonderlijk verkrijgbaar), waarmee u kunt kiezen uit 4 verschillende timeropties (4, 6, 8 & 10 uur) en 3 dimmeropties.

Bovendien is deze kaars ongeparfumeerd, waardoor hij geschikt is voor mensen met allergieën.

Kies voor de Theelichtkaars voor een sfeervolle toevoeging aan uw interieur of evenement, zonder gedoe met kaarsvet of rook.