35,95

De Pillar Candle is een traditionele kaars in esthetiek. Het ontwerp van de kaars heeft alle schoonheid en nostalgie van kaarslicht nagebootst, terwijl het risico wordt weggenomen dat gepaard gaat met chemische verbindingen die vrijkomen tijdens het verbrandingsproces.

Ongeparfumeerde
ingebouwde 6-uurs timer
patent aangevraagd 3D-vlam

Gebruikt 2 x C batterijen (niet meegelev.)
1000 uur batterijduur

Kan worden gebruikt met de Uyuni-afstandsbediening (apart verkrijgbaar):
4 x timeropties: 4, 6, 8 & 10 uur
3 dimmeropties

  • Houd er rekening mee dat Uyuni vlamloze kaarsen gemaakt van echte was niet mogen worden bewaard of gebruikt bij temperaturen lager dan 1 °C of boven 35 °C.

4 op voorraad

Gtin: 5708311300820 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Pillar Candle is een prachtige vlamloze kaars die perfect past bij een traditionele en nostalgische sfeer.

Deze kaars heeft het design en de esthetiek van een echte kaars, maar dan zonder de risico’s van schadelijke chemicaliën die vrijkomen bij het verbrandingsproces.

De kaars is ongeparfumeerd en heeft een ingebouwde 6-uurs timer, wat betekent dat je de kaars gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren en schema’s.

Met een gepatenteerde 3D-vlam is het moeilijk om het verschil te zien tussen deze vlamloze kaars en een echte kaars. De kaars werkt op 2 x C batterijen (niet meegeleverd) en heeft een batterijduur van meer dan 1000 uur, waardoor je hem niet vaak hoeft te vervangen.

De Pillar Candle kan ook worden gebruikt met de Uyuni-afstandsbediening (apart verkrijgbaar), waarmee je de kaars kunt bedienen vanaf de comfortabele afstand van je bank.

De afstandsbediening biedt 4 timeropties (4, 6, 8 & 10 uur) en 3 dimmeropties, zodat je de helderheid van de kaars kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren.

Het patent aangevraagde 3D-vlam design van de kaars maakt deze vlamloze kaars uniek en onderscheidend van andere merken.

Let op: Uyuni vlamloze kaarsen zijn gemaakt van echte was en mogen niet worden bewaard of gebruikt bij temperaturen onder 1°C of boven 35°C.

De Pillar Candle is verkrijgbaar in de kleur Nordic White, wat een prachtige aanvulling kan zijn op je interieur en een warme en uitnodigende sfeer kan creëren.