16,95

De theelichtkaars kan op zichzelf staan als een speldenprik van licht of in een groep theelichtjes om een verzameling licht te creëren. Het flikkerende LED-licht zet de sfeer mooi en doelgericht.

Ongeparfumeerde
ingebouwde 6-uurs
timer patent aangevraagd 3D Flame
Maakt gebruik van 2 x AAA batterij (niet meegelev.)
200+ uur batterijduur

Kan worden gebruikt met de Uyuni-afstandsbediening (apart verkrijgbaar):
4 x timeropties: 4, 6, 8 &; 10 uur
3 dimmeropties

4 op voorraad

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Theelichtkaars is een veelzijdige en sfeervolle lichtbron.

Of je nu kiest voor een enkele kaars als speldenprik van licht of een groep theelichtjes om een verzameling licht te creëren, het flikkerende LED-licht zorgt voor een mooie en doelgerichte sfeer.

Bovendien is deze kaars ongeparfumeerd en heeft hij een ingebouwde 6-uurs timer waarvoor een patent is aangevraagd en een 3D Flame die het effect van een echte kaars nabootst.

Met een batterijduur van meer dan 200 uur op 2 x AAA-batterijen (niet inbegrepen), hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van de batterijen.

En met de Uyuni-afstandsbediening (apart verkrijgbaar) kun je kiezen uit 4 verschillende timeropties (4, 6, 8 & 10 uur) en 3 dimmeropties, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid.

Voeg de Theelichtkaars toe aan je interieur of evenement voor een sfeervolle toevoeging zonder gedoe met kaarsvet of rook.